Fleică pe grătar

Pâinea de carne pe grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 247 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de usturoi, sos worcestershire, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, și Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de porc măcinată, curcanul măcinat, ouăle, firimiturile de pâine, ciupercile, usturoiul, condimentul Italian, busuiocul și sosul Worcestershire folosind mâinile. Bateți uniform într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de prăjituri și așezați-o pe grătarul grătarului. Închideți capacul și gătiți timp de 30 până la 45 de minute, până când nu mai este roz. Carnea se va găti mai repede pe grătar decât la cuptor.