Fleac de zmeură și Sherry
Fleac de zmeură și Sherry este o rețetă europeană care servește 12. Pentru 3,15 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 501 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Mergeți la magazin și cumpărați frișcă, zmeură, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Fleac de zmeură și Sherry, Almond Sherry Trifle de Crăciun și Traditional English Sherry Trifle - Strictly for the Grown Ups!.
Instrucțiuni
Unge și făină o tavă de copt de 13 pe 9 inchi. Pregătiți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar folosiți 1/2 cană de sherry în loc de 1/2 cană apă. Când este copt, lăsați să se răcească în tavă timp de aproximativ 10 minute, apoi răsturnați pe un grătar pentru a se răci complet.
Tăiați tortul în bucăți mari, de aproximativ 1 1/2 inci lățime.
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul granulat și restul de 1 cană de sherry în partea superioară a unui boiler.
Bateți până se combină complet.
Puneți tigaia de sus peste apă fierbinte (nu lăsați apa să atingă fundul tigaii de sus). Cu o lingura de lemn se amesteca la foc mediu aproximativ 8 minute, pana cand crema este destul de groasa, cam de consistenta maionezei.
Lasa sa se raceasca. Batem smantana cu zaharul cofetar. Luați jumătate din frișcă și adăugați-o în crema răcită, amestecând bine. Pentru a asambla: În partea de jos a unui castron de fleac sau a unei tavi de folie de aluminiu de unică folosință de 13 x 9 inchi, așezați 1/3 din cuburi de tort, 1/3 din zmeură și 1/3 din cremă. Continuați stratificarea, terminând cu cremă. Luați frișca rămasă și acoperiți complet partea de sus a cremei. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
Serviți cu frișcă suplimentară, zmeură proaspătă și o crenguță de mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.