Fleac De Turtă Dulce

Fleac De Turtă Dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., fleacul de turtă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 644 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit din carton, amestecul de budincă de vanilie, tortul de turtă dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fleac De Turtă Dulce, Fleac De Turtă Dulce Cu Ouă, și Turtă Dulce Dovleac Fleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
3
Într-un 2-qt. servirea bolului, stratul jumătate din cuburile de tort și budinca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se presară cu 1/2 cană de bucăți de caramel. Se acoperă cu tortul rămas și budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
5
Întindeți toppingul biciuit deasupra; se presară cu bucățile de caramel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Garnisiți cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista