Fleac De Nucă De Cocos-Afine

Fleac De Nucă De Cocos-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați trifoiul de nucă de cocos-afine. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 489 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți tort de lire sterline, grand marnier, amestec de budincă instant vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Fleac De Nucă De Cocos De Afine, Fleac De Nucă De Cocos Fără Gluten, și Afine Portocaliu Fleac.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si bubuie. Se răcește 45 de minute sau până se răcește complet, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Combinați amestecul de budincă și laptele într-un castron mare; bateți 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați o treime din cuburile de tort de lire sterline într-un castron de 3 litri; stropiți cu 2 linguri de lichior. Se acoperă cu o treime din sosul de merișor-portocaliu și o treime din budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se presară cu 1/2 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Repetați straturile de două ori folosind cuburi de tort rămase, lichior de portocale, sos de afine-portocale, budincă și nucă de cocos, rezervând ultimele 1/2 cană de nucă de cocos pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Întindeți toppingul biciuit peste fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se presară cu nucă de cocos rezervată. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista