Fleac De Nucă De Cocos-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați trifoiul de nucă de cocos-afine. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 489 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți tort de lire sterline, grand marnier, amestec de budincă instant vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Fleac De Nucă De Cocos De Afine, Fleac De Nucă De Cocos Fără Gluten, și Afine Portocaliu Fleac.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si bubuie. Se răcește 45 de minute sau până se răcește complet, amestecând ocazional.
Combinați amestecul de budincă și laptele într-un castron mare; bateți 2 minute sau până se îngroașă.
Așezați o treime din cuburile de tort de lire sterline într-un castron de 3 litri; stropiți cu 2 linguri de lichior. Se acoperă cu o treime din sosul de merișor-portocaliu și o treime din budincă.
Se presară cu 1/2 cană de nucă de cocos.
Repetați straturile de două ori folosind cuburi de tort rămase, lichior de portocale, sos de afine-portocale, budincă și nucă de cocos, rezervând ultimele 1/2 cană de nucă de cocos pentru garnitură.
Întindeți toppingul biciuit peste fleac.
Se presară cu nucă de cocos rezervată. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.