Fleac De Fructe Roșii

Fleac De Fructe Roșii
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Red Berry fleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1255 calorii, 18g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, primești un desert care servește 8. 1421 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fleac De Fructe Roșii, Roșu, Alb Și Albastru Fleac De Fructe De Pădure, și Fleac De Fructe De Pădure.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați tortul de lire sterline în felii de 9 (3/4 inch) și întindeți fiecare felie pe 1 parte cu gem de zmeură, folosind tot gemul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Tort De LireTort De Lire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
3
Așezați un strat de tort, cu gemul în sus, în fundul unui vas de servire din sticlă de 2 1/2 până la 3 litri, tăind bucățile pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu Framboise. Se acoperă cu un strat de zmeură și căpșuni și cremă de coniac. Repetați straturile de tort presărate cu Framboise, zmeură, căpșuni și cremă de coniac, terminând cu un al treilea strat de gem de tort cu fața în jos și zmeură și căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ZmeurăZmeură
ConiacConiac
CremăCremă
GemGem
5
Bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul și vanilia și continuați să biciuiți până formează vârfuri rigide. Decorați fleacul cu frișcă. Fleacul poate sta o vreme la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă GreaCremă Grea
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făină 2 (8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2 inch) tigăi de pâine. Tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
7
Ungeți untul și zahărul granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos. Cu mixerul la viteză medie, bateți ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați zeama și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați alternativ amestecurile de făină și zară în aluat, începând și terminând cu făina. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, neteziți blaturile și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Scoateți-le din tigăi, așezați-le pe un suport de copt și lăsați-le să se răcească complet. Înfășurați bine și păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
11
Încălziți laptele într-o cratiță medie din oțel inoxidabil la foc mediu și aduceți aproape la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc.
13
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete până când sunt palide și groase, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, presărați amidonul de porumb. Bateți la viteză medie-mică până se combină, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
14
Cu mixerul la viteză mică, turnați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa, 5 pana la 7 minute. (Acordați atenție pentru că se va îngroșa și apoi va deveni rapid ouă amestecate!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Imediat, turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare. Se amestecă vanilia, coniacul, untul și smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
VanilieVanilie
UntUnt
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
17
Așezați folia de plastic direct pe cremă și dați-o la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista