Fleac de ciocolată cu ananas
Trifle de ananas cu ciocolată durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 463 de calorii, 8 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de prăjituri cu mâncare de înger, smântână grea pentru frișcă, ananas și ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Trifle cu portocale de ananas, fleac de ananas italian și fleac de prăjitură cu rom ananas.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet. Între timp, pentru budinca de ananas, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare. Se amestecă treptat 2 căni de lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de amestec fierbinte în ouă; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă ananasul și vanilia.
Se toarnă într-un bol; apăsați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii. Se da la rece, fara a amesteca, pana se raceste. Între timp, amestecați laptele rămas și amestecul de budincă timp de 2 minute.
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie. Chill.
Pentru a asambla, tăiați tortul răcit în 1 inch. cuburi.
Pune o treime din tort într-un 3-1/2-qt. farfurie de fleac.
Combinați apa și extractul de rom; se stropesc o treime peste tort. Acoperiți cu budincă de ananas, o treime din prăjitură și o treime din amestecul de rom.
Se adaugă budinca de ciocolată și amestecul rămas de prăjitură și rom. Acoperiți și răciți.
Chiar inainte de servire, intr-un castron mare, bateti smantana pana incepe sa se ingroase.
Adăugați zahăr de cofetarie; bate până se formează vârfuri tari.
Decorați cu ananas și ciocolată rasă, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin