Fleac de ciocolată cu ananas

Fleac de ciocolată cu ananas
Trifle de ananas cu ciocolată durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 463 de calorii, 8 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de prăjituri cu mâncare de înger, smântână grea pentru frișcă, ananas și ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Trifle cu portocale de ananas, fleac de ananas italian și fleac de prăjitură cu rom ananas.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet. Între timp, pentru budinca de ananas, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare. Se amestecă treptat 2 căni de lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de amestec fierbinte în ouă; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc; se amestecă ananasul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
4
Se toarnă într-un bol; apăsați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii. Se da la rece, fara a amesteca, pana se raceste. Între timp, amestecați laptele rămas și amestecul de budincă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie. Chill.
6
Pentru a asambla, tăiați tortul răcit în 1 inch. cuburi.
7
Pune o treime din tort într-un 3-1/2-qt. farfurie de fleac.
8
Combinați apa și extractul de rom; se stropesc o treime peste tort. Acoperiți cu budincă de ananas, o treime din prăjitură și o treime din amestecul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Miere De CitriceMiere De Citrice
9
Se adaugă budinca de ciocolată și amestecul rămas de prăjitură și rom. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Miere De CitriceMiere De Citrice
10
Chiar inainte de servire, intr-un castron mare, bateti smantana pana incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați zahăr de cofetarie; bate până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
12
Întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Decorați cu ananas și ciocolată rasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista