Flapper Pie I

Flapper Pie I
Nevoie de o desert vegetarian? Flapper Pie aș putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Încercați Flapper Pie I, Flapper Pie I, și Flapper Pie-Pierdut Prairie Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună firimituri de cracker graham, 1/4 cană zahăr și 1/3 cană unt înmuiat sau margarină. Apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inch, rezervați 1/4 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
ZahărZahăr
2
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, făină și sare într-o cratiță. Se amestecă laptele treptat. Gatiti la foc mediu, amestecand pana cand amestecul ajunge la fierbere si se ingroasa. Gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați puțin din acest amestec fierbinte la gălbenușurile de ou bătute, apoi amestecați gălbenușurile în amestec fierbinte. Gatiti 1 minut in timp ce amestecati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt sau margarină și vanilie. Se răcește 15 minute și se toarnă în crusta de crumb. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VanilieVanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați încet 1/4 cană de zahăr, bătând până când este rigid și lucios. Se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
7
Întindeți bezea peste umplutură și pe marginea crustei pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Se presară cu firimituri rezervate.
9
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) doar până când bezea este aurie, aproximativ 4 până la 5 minute. Se răcește complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista