Flanuri cu sos Marsala și Caramel

Flanuri cu sos Marsala și Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanele cu sos Marsalan și Caramel. Această rețetă face 6 porții cu 538 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați achiziționat sos de caramel, marsala, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea, Flanuri De Vanilie-Banane-Caramel, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Aranjați șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Combinați smântâna, zahărul, 2 linguri Marsala și coaja de lămâie într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă zahărul (crema va fi doar călduță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Bateti ouale si galbenusurile intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți amestecul de smântână, apoi vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă cremă în cupe, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți flanele până se fixează ușor în centru, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți flancurile din Baia de apă și puneți-le la frigider neacoperite până când sunt foarte reci și ferme, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Folosind cuțitul, tăiați în jurul flanelor în cupe pentru a slăbi. Inversați pe plăci, agitând pentru a se disloca dacă este necesar. Se amestecă sosul de caramel într-o cratiță mică la foc mediu până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
11
Bateți în restul de 3 linguri Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Serviți flanele cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista