Flanse de Caramel de la EAGLE brand-ul

Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Flansurile de Caramel de la EAGLE marca XV ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte condensat marca eagle, ouă, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Smoothie-uri de fructe de la EAGLE brand-ul, Placinta Cu Crema De Lamaie Eagle Brand, și Placinta pufoasa cu unt de arahide de la EAGLE brand pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Gatiti zaharul in tigaie grea la foc mediu-mic, amestecand constant pana se topeste si se coloreaza caramel. Se toarnă cu grijă în 8 (6 oz.) cupe cremă unsuros, înclinarea pentru a acoperi jos complet.
Bateți ouăle într-un castron mediu; se amestecă în apă, lapte condensat îndulcit, vanilie și sare.
Se toarnă în cupe cremă preparate; set cupe în tigaie mică adâncime mai mare. Umpleți tigaia mai mare cu 1 inch de apă fierbinte.
Coaceți 25 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Mutați cupele dintr-o tigaie mai mare într-un suport de sârmă; se răcește 1 oră. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Serviți slăbind partea flanului cu cuțitul; inversați pe plăci individuale de servire cu jantă. Sus cu zahăr
Garnisiți, dacă doriți, sau garnisiți după dorință.
Garnitură: umpleți vasul metalic mediu pe jumătate plin de gheață.
Combinați zahărul cu apa într-o cratiță medie; se amestecă. Acoperiți; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare 5-6 minute sau pana la culoarea maro deschis. Puneți imediat tigaia în gheață timp de 1 minut. Stropiți cu grijă zahărul decorativ peste foaia de prăjituri căptușită cu folie. Mișto. Pentru a servi, coaja din folie.