Flanse de Caramel de la EAGLE brand-ul

Flanse de Caramel de la EAGLE brand-ul
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Flansurile de Caramel de la EAGLE marca XV ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte condensat marca eagle, ouă, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Smoothie-uri de fructe de la EAGLE brand-ul, Placinta Cu Crema De Lamaie Eagle Brand, și Placinta pufoasa cu unt de arahide de la EAGLE brand pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti zaharul in tigaie grea la foc mediu-mic, amestecand constant pana se topeste si se coloreaza caramel. Se toarnă cu grijă în 8 (6 oz.) cupe cremă unsuros, înclinarea pentru a acoperi jos complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți ouăle într-un castron mediu; se amestecă în apă, lapte condensat îndulcit, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în cupe cremă preparate; set cupe în tigaie mică adâncime mai mare. Umpleți tigaia mai mare cu 1 inch de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 25 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Mutați cupele dintr-o tigaie mai mare într-un suport de sârmă; se răcește 1 oră. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Serviți slăbind partea flanului cu cuțitul; inversați pe plăci individuale de servire cu jantă. Sus cu zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Garnisiți, dacă doriți, sau garnisiți după dorință.
8
Zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
9
Garnitură: umpleți vasul metalic mediu pe jumătate plin de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Combinați zahărul cu apa într-o cratiță medie; se amestecă. Acoperiți; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare 5-6 minute sau pana la culoarea maro deschis. Puneți imediat tigaia în gheață timp de 1 minut. Stropiți cu grijă zahărul decorativ peste foaia de prăjituri căptușită cu folie. Mișto. Pentru a servi, coaja din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista