Flane de nucă de cocos cu rom
Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, ouă, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Flanuri De Nucă De Cocos, Flancuri De Nucă De Cocos Cu Migdale, și Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți opt ramekine de 1/2 cană într-o tigaie. Într-o cratiță mică și grea, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc moderat; se amestecă ocazional până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar, 6 până la 8 minute. Turnați imediat caramelul în ramekine, învârtindu-le pentru a le acoperi.
Într-un castron mare, bateți ouăle până se spumează.
Bateți laptele de cocos, laptele integral, laptele condensat îndulcit, romul, vanilia și scorțișoara.
Se toarnă crema în ramekins.
Se toarnă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la două treimi din partea laterală a ramekinelor.
Coaceți cremele timp de aproximativ 50 de minute sau până când sunt setate.
Lăsați să se răcească în baia de apă. Folosind prosoape de hârtie, ștergeți orice ulei de nucă de cocos care s-a ridicat la suprafață.
Rulați un cuțit subțire în jurul fiecărui flan. Inversați fiecare ramekin pe o farfurie de desert; lăsați caramelul să stropească pe farfurie.
Se ornează cu mentă și se servește.