Flanc Friptură Marinata
Flanc friptură marinata ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, ghimbir măcinat, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Flanc Friptură Marinata, Flanc Friptură Marinata, și Friptură De Flanc Cu Marinată De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înscrieți friptura de flanc făcând tăieturi încrucișate superficiale pe ambele părți.
Puneți uleiul de măsline, zahărul brun deschis, vinul roșu, sosul de soia, pudra de ceapă, mierea, ceapa verde, cuișoarele de usturoi, oțetul de usturoi, ghimbirul măcinat și praful de usturoi într-un blender. Puree până la neted; se toarnă amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați friptura, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Lăsați friptura de flanc să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Scoateți friptura din marinadă și scuturați excesul.
Se toarnă marinata într-o cratiță mică și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 10 minute; deoparte.
Grătați friptura pe grătarul preîncălzit până când începe să se întărească și este roz-roșiatic și suculent în centru, aproximativ 7 minute pe fiecare parte, ungându-se adesea cu marinata sterilizată. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.