Flan De Banane

Flan De Banane
Banana Flan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 253 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albuș de ou, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Banane, Lulu ' s Salt Caramel Banana Flan de nucă de cocos, și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. în tigaie de 10 inci, gătiți zahărul la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se topește și se aprinde caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Se toarnă în cupe de cremă de 10 (6 oz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Așezați pe raftul de răcire pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4
Între timp, într-un castron mediu, bateți ouăle și albușul de ou cu mixerul electric la viteză medie sau bateți până se omogenizează bine. Se amestecă apă, lapte condensat, banane, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BananeBanane
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă peste amestecul de zahăr în cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
6
Așezați în două tigăi de 13x9 inci. Turnați cu grijă apă foarte fierbinte în fiecare tigaie până la jumătatea părților cupelor de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Scoateți cu grijă cupele din apă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați. Se răcește 3 până la 8 ore. Pentru a desface, rulați cuțitul în jurul marginii cremei pentru a slăbi; întoarceți-vă cu susul în jos pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Se ornează cu ingredientele rămase.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Rabble Tempranillo cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista