Flan De Banane
Banana Flan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 253 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albuș de ou, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Banane, Lulu ' s Salt Caramel Banana Flan de nucă de cocos, și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. în tigaie de 10 inci, gătiți zahărul la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se topește și se aprinde caramelul.
Se toarnă în cupe de cremă de 10 (6 oz).
Așezați pe raftul de răcire pentru a se răci.
Între timp, într-un castron mediu, bateți ouăle și albușul de ou cu mixerul electric la viteză medie sau bateți până se omogenizează bine. Se amestecă apă, lapte condensat, banane, vanilie și sare.
Se toarnă peste amestecul de zahăr în cupe de cremă.
Așezați în două tigăi de 13x9 inci. Turnați cu grijă apă foarte fierbinte în fiecare tigaie până la jumătatea părților cupelor de cremă.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Scoateți cu grijă cupele din apă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați. Se răcește 3 până la 8 ore. Pentru a desface, rulați cuțitul în jurul marginii cremei pentru a slăbi; întoarceți-vă cu susul în jos pe placa de servire.
Se ornează cu ingredientele rămase.