Flambe portocale și smântână
Flambe portocale și smântână necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 450 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan de cea mai bună calitate, crepe, lichior de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare sunt Flambe de pui cu whisky irlandez și smântână, Portocale și smântână Smoothie, și Cremă de grâu cu portocale.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați unt și topiți. Se amestecă ghimbirul, coaja de portocală, sucul de portocale și anasonul stelar și se aduce la foc mic.
Adăugați segmente portocalii și crepe pentru a se încălzi.
Adăugați lichior de portocale și scoateți-l de pe foc. Aprindeți cu atenție amestecul cu un chibrit lung de bucătărie pentru a flamba. Lăsați flăcările să se stingă și îndepărtați anasonul stelar. Împărțiți crepele între plăcile de servire, lingurați segmentele portocalii și sosul deasupra și deasupra cu lingura de înghețată.
Garnisiți cu coajă de portocală și serviți.