Fizz de toamnă

Fizz de toamnă
Autumn Fizz ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 77 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți zahăr, suc de mere, șampanie și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10%, care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Autumn Apple Bourbon Fizz, GZ Fizz și Gin Fizz.

Instrucțiuni

1
Puneți coniacul, zahărul și menta într-un flaut de șampanie sau într-un pahar de vin; zdrobește ușor menta cu o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați suc de mere și șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
șampanieșampanie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu o evaluare de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista