Fistic Torrone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pistachio Torrone. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă de flori portocalii, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fistic-Afine Torrone, Torrone, și Torrone De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tigaie de copt cu ulei, apoi tapetați fundul și părțile laterale cu bucăți de hârtie de napolitană comestibilă, tăind-o pentru a se potrivi.
Încălziți mierea, zahărul și apa într-o oală grea de 5 litri la foc mic, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat, apoi aduceți la fierbere la foc mediu, fără a amesteca, spălând cristalele de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Puneți termometrul în sirop și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se înregistrează 310 până la 315 f (capătul superior al etapei hard-crack).
Când termometrul ajunge la 300 F, începeți să bateți albușurile de ou cu sare în mixer, bătând până când dețin vârfuri moi.
Scoateți siropul de pe foc și lăsați să stea până când bulele se disipează.
Cu mixer la viteză mică, se toarnă încet sirop fierbinte în albi într-un flux subțire în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul s-a răcit la cald (amestecul va crește, apoi va cădea), aproximativ 20 de minute.
Adăugați apă de flori și extract de migdale și bateți încă 1 minut. Se amestecă fisticul.
Presărați o suprafață de lucru cu amidon de porumb (1 lingură), apoi lingurați amestecul de torrone pe amidon de porumb și frământați ușor de câteva ori cu mâinile înmuiate în amidon de porumb.
Pat torrone amestec în tava de copt și de sus cu un pătrat de hârtie napolitana, tunderea pentru a se potrivi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore.
Rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginilor tigaiei, apoi inversați torrone pe o tăietură. Lăsând hârtie de napolitane, tăiați capetele și tăiați torrone în benzi de 1 inch lățime. Înfășurați fiecare bandă torrone în hârtie pergament. (Dacă doriți, tăiați fiecare bandă în dreptunghiuri de 2 inci.)
Torrone păstrează într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei rece 2 săptămâni.