Fistic Pavlovas cu portocale și Sorbet de portocale de sânge
Fisticul Pavlovas cu portocale și Sorbet de portocale de sânge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 187 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de albușuri de ou, fistic, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pavlovas miniatural cu caș portocaliu de sânge, Sorbet Portocaliu De Sânge, și Sorbet Portocaliu De Sânge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Întindeți fisticul într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 5 minute, sau până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric portabil, bateți albușurile la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul superfin, câte 1 lingură, bătând bine între adaosuri. Măriți viteza la mare și bateți până când albii sunt rigizi și lucioși, aproximativ 4 minute. Bateți sucul de lămâie, amidonul de porumb și vanilia. Îndoiți în toate, cu excepția a 1/4 cană de fistic. Puneți bezea pe foaia de copt în 8 movile distanțate uniform. Folosind o lingură mică sau o spatulă metalică offset, faceți un puț adânc în centrul fiecărei bezea.
Presărați 2 linguri din fisticul rămas peste blaturi.
Coaceți bezeaua în centrul cuptorului timp de 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 225 și coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa ușor întredeschisă și lăsați bezeaua timp de 1 oră mai mult. Ar trebui să fie albe, clare la exterior și masticabile la interior.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Tăiați subțire portocalele în cruce. Setați bezea pe farfurii. Se acoperă cu feliile proaspete de portocală și o lingură de sorbet.
Se presară cu restul de 2 linguri de fistic.
Se ornează cu feliile de portocale confiate și se servește.