Firewater

Firewater
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și băuturi prietenoase cu fodmap? Apa de foc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 213 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vodka de vanilie, gheață, creme de cacao și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați boabele espresso acoperite cu ciocolată zdrobită într-o farfurie și 2 linguri de lichior de cafea într-o altă farfurie. Scufundați jantele a 4 pahare de martini în lichiorul de cafea, apoi în boabele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu CiocolatăFasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
Lichior De CafeaLichior De Cafea
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
3
Combinați cafeaua, vodca neagră, lichiorul de cafea, crema de cacao și vodca de vanilie într-un ulcior umplut cu gheață. Se amestecă și se toarnă imediat în ochelarii cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista