Fileuri de vită cu sos Stilton-Portobello
Fileurile de vită cu sos Stilton-Portobello sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 659 calorii. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, brânză, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Carne de vită fragedă înăbușită în sos de brânză Stilton, File De Vită Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și Fileuri de vită cu sos de coniac-ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fileurile cu tarhon și piper.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Topiți restul de 3 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ciuperci, și saut 3-4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vin și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă smântâna.
Presărați 1/4 cană de brânză în sos, amestecând până se topește.
Aranjați fileurile pe un platou de servire și stropiți cu sos.
Se presară cu brânză rămasă și se ornează, dacă se dorește.
* Bulionul de vită poate fi înlocuit cu vinul.