Fileuri De Somon Glazurate Cu Ghimbir

Fileuri De Somon Glazurate Cu Ghimbir
Fileurile de somon glazurate cu ghimbir sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 306 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de miere, muștar dijon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fileuri De Somon Glazurat Balsamic, Fileuri De Somon Glazurate Cu Arțar, și Fileuri De Somon La Grătar Glazurate.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente.
2
Așezați fileurile pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui; se usucă. Puneți amestecul de ghimbir peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se fierbe la 5 inci de sursa de căldură timp de 1 minut sau până când glazura începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Se serveste peste aburit copil Bok Choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
6
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista