Saucy file de pește de lămâie este un fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție conține 68 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la mccormick.com are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimentele originale, uleiul de măsline, bulionul de pui cu sodiu redus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați File De Pește La Cuptor Cu Lămâie, File De Pește Cu Sos De Lămâie, și File de pește Saut de lămâie și eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și 1 linguriță de condimente în vasul superficial. Umeziți ușor peștele cu apă. Se acoperă uniform cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pește; gatiti 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați bulion, suc de lămâie și restul de 2 lingurițe condimentate în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 2 până la 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți peștele în vasul de servire; păstrați cald.Aduceți sosul la fiert. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat, amestecand frecvent. Puneți sosul peste pește pentru a servi.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.