Filete Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate, și Haricots Verts

Filetele Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate și Haricots Verts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 952 calorii, 169g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $16.32 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 112 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de demi-glace de vițel, ulei vegetal, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filete prăjite mignons cu unt compus din usturoi prăjit, Unt Brun Haricots Verts, și Haricots Verts cu unt de ierburi.
Instrucțiuni
Tăiați fundul de anghinare transversal în felii groase de 3/8 inci, apoi tăiați tulpinile în diagonală în felii groase de 3/8 inci.
Transferați feliile într-un vas de copt de 1 1/2 până la 2 litri și puneți-le deoparte.
Gătiți haricots verts într - o oală de 3 până la 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Se scurge într-o sită și se transferă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți și uscați, apoi aruncați cu anghinare în vasul de copt.
Tăiați o bucată de 1 inch din butucul de unt condimentat, apoi tăiați bucata în bucăți. Puneți legumele cu unt, apoi acoperiți cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până când sunt gata de coacere.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți o tigaie grea de 8 până la 9 inci (nu antiaderentă) la foc moderat 2 minute. În timp ce tigaia se încălzește, fripturile se usucă și se presară peste tot cu sare și piper.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi, apoi prăjiți fripturile pe o parte, fără a vă mișca, până când se formează o crustă maro profundă, aproximativ 3 1/2 minute. Întoarceți fripturile și căutați încă 3 1/2 minute. Folosind clești, marginile maronii ale fripturilor scurt (mai puțin de 1 minut în total), apoi transferați într-un vas mic de copt, rezervând tigaia. Gatiti fripturile in cuptor pana cand termometrul introdus orizontal in centrul fripturilor Inregistreaza 125 f pentru mediu-rar, 12 pana la 18 minute.
Înainte ca fripturile să fie terminate, adăugați legume la cuptor și coaceți, neacoperite, până când untul este topit și legumele sunt încălzite, 10 până la 15 minute.
Scoateți fripturile din cuptor și acoperiți fiecare cu o felie groasă de 1/4 inch de unt condimentat.
Lăsați să stea în vasul de copt, acoperit slab cu folie, 5 până la 10 minute.
În timp ce fripturile stau, adăugați vin în tigaie și degelați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 5 minute. Se amestecă demi-glace și orice sucuri din vasul de copt și se fierbe la foc moderat.
Tăiați untul rămas în bucăți și adăugați la tigaie 1 la un moment dat, învârtind tigaia până când fiecare bucată este încorporată și sosul este gros și cremos.
Împărțiți legumele și fripturile între farfurii.
Se toarnă sos peste fiecare porție.
Haricots verts pot fi gătite (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie.