Filete Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate, și Haricots Verts

Filete Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate, și Haricots Verts
Filetele Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate și Haricots Verts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 952 calorii, 169g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $16.32 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 112 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de demi-glace de vițel, ulei vegetal, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filete prăjite mignons cu unt compus din usturoi prăjit, Unt Brun Haricots Verts, și Haricots Verts cu unt de ierburi.

Instrucțiuni

1
Tăiați fundul de anghinare transversal în felii groase de 3/8 inci, apoi tăiați tulpinile în diagonală în felii groase de 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
2
Transferați feliile într-un vas de copt de 1 1/2 până la 2 litri și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Gătiți haricots verts într - o oală de 3 până la 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge într-o sită și se transferă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Scurgeți și uscați, apoi aruncați cu anghinare în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Tăiați o bucată de 1 inch din butucul de unt condimentat, apoi tăiați bucata în bucăți. Puneți legumele cu unt, apoi acoperiți cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până când sunt gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie grea de 8 până la 9 inci (nu antiaderentă) la foc moderat 2 minute. În timp ce tigaia se încălzește, fripturile se usucă și se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi, apoi prăjiți fripturile pe o parte, fără a vă mișca, până când se formează o crustă maro profundă, aproximativ 3 1/2 minute. Întoarceți fripturile și căutați încă 3 1/2 minute. Folosind clești, marginile maronii ale fripturilor scurt (mai puțin de 1 minut în total), apoi transferați într-un vas mic de copt, rezervând tigaia. Gatiti fripturile in cuptor pana cand termometrul introdus orizontal in centrul fripturilor Inregistreaza 125 f pentru mediu-rar, 12 pana la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CleșteClește
CuptorCuptor
4
Înainte ca fripturile să fie terminate, adăugați legume la cuptor și coaceți, neacoperite, până când untul este topit și legumele sunt încălzite, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Scoateți fripturile din cuptor și acoperiți fiecare cu o felie groasă de 1/4 inch de unt condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea în vasul de copt, acoperit slab cu folie, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
În timp ce fripturile stau, adăugați vin în tigaie și degelați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 5 minute. Se amestecă demi-glace și orice sucuri din vasul de copt și se fierbe la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Tăiați untul rămas în bucăți și adăugați la tigaie 1 la un moment dat, învârtind tigaia până când fiecare bucată este încorporată și sosul este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Împărțiți legumele și fripturile între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
6
Se toarnă sos peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Haricots verts pot fi gătite (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În112 hrs
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista