Filete De Curcan Cu Ierburi La Grătar

Filetele de curcan cu ierburi la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 3,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 449 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, busuioc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Muschiulet De Piept De Curcan Herbed, Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi, și Filete De Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, sosul de soia, busuiocul, maghiranul și cimbru.
Se toarnă 1/3 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați curcan. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Curcan la grătar, acoperit, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 12-14 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro, întorcându-se de două ori și ungand ocazional cu marinată rezervată.