Filet Stroganoff

Filet Stroganoff
Sirloin Stroganoff necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 362 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amestec de condimente pentru tocană de vită, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Oală Fierbinte Cu Filet De Sus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de condimente și apa; pus deoparte. Într-o tigaie mare, sotati carnea de vită în ulei până nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ciupercile și amestecul de condimente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă smântâna și mazărea; încălziți (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista