Filet Picant De Vită La Grătar
Filetul picant de vită la grătar este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 7,72 USD pe porție. O porție conține 719 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți suc de tei, ulei de măsline, frunze proaspete de cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați File de vită picant II, Muschiulet de vita la gratar cu ceapa de primavara la gratar, și Muschiulet De Porc Picant La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți roșiile cherry pe foi de copt, stropiți peste puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până se sparg roșiile, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească puțin. Într-un castron mare adăugați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline, suc de 2 limes, ceapă, chili, cilantro tocat, brânză și roșiile.
Se amestecă cu grijă pentru a evita ruperea roșiilor prea mult. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper; deoparte.
Încălziți grătarul sau o tigaie pentru grătar la mediu. Frecați carnea cu puțin ulei de măsline și condimentați-o generos cu sare și piper. Grătați filetul, rumenindu-l pe toate părțile, până când este mediu rar, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți carnea pe o tăietură, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Feliați carnea subțire, așezați-o pe un platou și lingurați pansamentul de roșii brânzos.
Garnisiți cu un strop de ulei de măsline și frunze de coriandru.