Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar

Picant Chipotle carne de porc la gratar muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei iute chipotle în sos adobo, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar, Chipotle Lime Filet De Porc La Grătar – My Take, și Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță mică, combinați sosul taco, mierea, ardeii iute și sosul adobo; se amestecă bine.
Ungeți filetele de porc cu ulei.
Se presară sare și piper.
Când grătarul este încălzit, așezați carnea de porc pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 13-15 minute sau până când termometrul introdus în centru înregistrează 68°., întorcând carnea de porc o dată și perindând cu amestec de sos taco în ultimele 10 minute de timp de gătit.
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 71°.
Aduceți la fierbere orice amestec de sos taco rămas. Felie de porc; se presara cu coriandru.
Serviți sosul cu carne de porc.