Filet De Vită Întreg

Filet De Vită Întreg
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul întreg de vită. Această rețetă servește 8 și costă 12,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 287 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Cooking With Michelle are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, o frecare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Filet De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit, îndepărtați carnea de vită și uscați-o cu prosoape de hârtie curate. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Se încălzește cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Tapetați o tigaie sau o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați deasupra o grătar. Sare și piperează Generos toate părțile cărnii de vită (sau foloseșteporcini freca uscat) și așezat pe suportul de copt. Prăjiți carnea timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 și continuați să prăjiți până când temperatura internă ajunge la 125 până la 130 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți din cuptor și înfășurați bine carnea de vită în folie și lăsați-o să se odihnească timp de 10-15 minute pentru a redistribui sucurile înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se servește cu sos Bearnaise.Facebook
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Stare de nervozitate
7
Google
8
Pinterest
9
Buzunar
10
E-mail
11
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior
12
Înainte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista