Filet De Vită Prăjit La Tigaie

Filetul de vită prăjit la tigaie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, sare kosher, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Sandvișuri Cu Filet De Porc Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mic de copt.
Adăugați fripturi la marinată, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați fripturile la temperatura camerei 1 oră, întorcându-se ocazional.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Scoateți fripturile din vas; aruncați marinada.
Așezați fripturile în tigaie; gătiți, fără a deranja, 2 minute sau până când fripturile se eliberează ușor de pe fundul tigaiei. Întoarceți fripturile; gatiti 2 minute. Întoarceți fripturile și gătiți încă 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Copiii pot ajuta: rozmarinul este o plantă parfumată și ușor de manevrat de copii. Ei pot alege frunzele pentru tine trăgându-le în direcția opusă în care cresc. Voil! Este gata de utilizare.