Filet de vită prăjit cu vinaigretă de Sherry și Nasturel

Filet de vită prăjită cu vinaigretă de Sherry și Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 594 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, sare kosher grosieră, boabe de piper măcinate grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Năsturel, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Sherry, Filet de porc Sous Vide cu vinetă de Sherry-șalotă, și Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 buc. F. frecați 1 lingură de ulei de măsline în carne de vită, apoi frecați sare kosher și boabe de piper amestecate măcinate.
Așezați carnea de vită pe foaia de copt cu margini mici. Prăjiți 10 minute. Reduceți căldura la 450 F și prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 f pentru mediu-rar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați carnea să stea 5 minute (temperatura internă a cărnii va crește cu 5 până la 10 grade).
Între timp, amestecați restul de 5 linguri de ulei de măsline, oțet și muștar într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă șalotele și se condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Aranjați Nasturel pe platou mic.
Tăiați carnea în felii groase de 1/2 inch; aranjați felii suprapuse deasupra năsturelului.
Stropiți orice sucuri acumulate peste carne. Lingură jumătate de vinaigrette în jos centrul de carne și peste Nasturel.
Serviți, trecând separat vinaigreta rămasă.