Filet De Vită Piperat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită piperat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 715 calorii, 38g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți hrean, sare grosieră, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Vită Piperat, Filet De Vită Piperat, și Filet De Vită Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente. Capac; rece.
Puneți boabele de piper în recipientul unui blender electric; acoperiți și pulsați până se toacă.
Transferați într-un castron și amestecați sarea.
Așezați carnea de vită pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire superficială.
Combinați pătrunjelul, untul și 3 linguri de muștar; frecați amestecul uniform peste filet. Puneți amestecul de boabe de piper uniform peste carnea de vită. Capac; se răcește până la 24 de ore.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porție de carne de vită înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Transferați carnea de vită pe un platou; acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu amestec de smântână.