Filet de vită cu sos de vin roșu

Filet de vită cu sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos de vin roșu. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $ 4.27 pe portie. O porție conține 331 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Filet de vită cu sos de vin roșu, Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, și Filet de vită cu vin roșu și sos de măduvă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.dacă este necesar, tăiați grăsimea din carne de vită. Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați porțiunea întoarsă cu sfoară la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați în tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară sare și piper negru crăpat. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Pentru mediu-rare, friptura neacoperită 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 57°. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește145. (temperatura va continua să crească aproximativ10, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Pentru mediu, prăjiți descoperit 40 până la 50 de minute sau până când termometrul citește150. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați șalotă; gatiti aproximativ 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Adăugați vin; gatiti aproximativ 4 minute pana se reduce usor. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se încălzește până la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 10 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 1 cana. Bateți în restul de 4 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând, cu biciul de sârmă. Bateți în 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Serviți sosul cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista