Filet de vită cu sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos de vin roșu. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $ 4.27 pe portie. O porție conține 331 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Filet de vită cu sos de vin roșu, Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, și Filet de vită cu vin roșu și sos de măduvă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.dacă este necesar, tăiați grăsimea din carne de vită. Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați porțiunea întoarsă cu sfoară la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați în tigaie de prăjire superficială.
Se presară sare și piper negru crăpat. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Pentru mediu-rare, friptura neacoperită 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 57°. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește145. (temperatura va continua să crească aproximativ10, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Pentru mediu, prăjiți descoperit 40 până la 50 de minute sau până când termometrul citește150. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește160.
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; gatiti aproximativ 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați vin; gatiti aproximativ 4 minute pana se reduce usor. Se amestecă bulionul.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 10 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 1 cana. Bateți în restul de 4 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând, cu biciul de sârmă. Bateți în 1/2 linguriță de piper.
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Serviți sosul cu carne de vită.