Filet de vită cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola

Filetul de vită cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: morcovi prăjiți, port, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola, Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă, și Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră.
Instrucțiuni
Asigurați filetul la intervale de 2 " cu sfoară grea.
Așezați filetul într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar.
Combinați portul și următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine.
Se toarnă marinada peste filet; sigiliu. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada.
Se toarnă lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; rezervați usturoiul și aruncați solidele. Puneți 1 cană de marinată deoparte.
Așezați filetul pe o tigaie de pui ușor unsă. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet.
Puneți filetul într-un cuptor preîncălzit 425. Reduceți imediat căldura la 350; coaceți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu rar) la 160 (mediu) sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Combinați usturoiul rezervat și 1 cană marinată rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când se reduce la jumătate.
Scoateți și aruncați usturoiul. Se amestecă sosul de afine, sarea și piperul. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți 1 minut.
Se servește cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola.
Notă: pentru a prăji legumele pentru garnitură, stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți la 450 timp de 15 minute, amestecând o dată.