Filet de vită cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola

Filet de vită cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola
Filetul de vită cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: morcovi prăjiți, port, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola, Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă, și Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Asigurați filetul la intervale de 2 " cu sfoară grea.
2
Așezați filetul într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar.
3
Combinați portul și următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
4
Se toarnă marinada peste filet; sigiliu. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Se toarnă lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; rezervați usturoiul și aruncați solidele. Puneți 1 cană de marinată deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Așezați filetul pe o tigaie de pui ușor unsă. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Puneți filetul într-un cuptor preîncălzit 425. Reduceți imediat căldura la 350; coaceți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu rar) la 160 (mediu) sau la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
10
Eliminați șirul.
11
Combinați usturoiul rezervat și 1 cană marinată rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Scoateți și aruncați usturoiul. Se amestecă sosul de afine, sarea și piperul. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
13
Garnisiți, dacă doriți.
14
Se servește cu reducere de merișor și unt de Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
AfineAfine
ReducereReducere
UntUnt
PortPort
15
Notă: pentru a prăji legumele pentru garnitură, stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți la 450 timp de 15 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista