Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de ciuperci sălbatice

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 595 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolată Negrese ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, și Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 1/2 cană de ciuperci într-un blender; procesați până la măcinat fin. Tăiați grăsimea din filet.
Presărați carnea de vită cu ciuperci măcinate, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de vită; gatiti 1 minut pe toate partile sau pana se rumeneste.
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul pentru carne ajunge la 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Așezați filetul pe un platou și acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute.
Combinați apa clocotită și 1 cană de ciuperci într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți ciupercile printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o cratiță medie, rezervând lichid de înmuiere; tocați grosolan ciupercile. Aduceți lichidul de înmuiere rezervat la fierbere și adăugați ciuperci tocate. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană (aproximativ 12 minute).
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și unt, amestecând cu un tel până când untul se topește.