Filet de vită cu ceapă murată și boabe de piper roz

Filet de vită cu ceapă murată și boabe de piper roz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 548 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma romul ușor, puteți urma acest fel principal cu Shortcake Mixt De Fructe De Pădure ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, amestecați oțetul cu 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de sare până când zahărul și sarea se dizolvă.
Adăugați ceapa și lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Scurgeți ceapa, rezervând lichidul de decapare.
Între timp, frecați carnea de vită cu uleiul și puneți-o într-o tigaie mică. Se condimentează cu sare și se tapetează cu 1 lingură de boabe de piper. Prăjiți pe cel mai de jos raft al cuptorului timp de aproximativ 40 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați friptura pe o scândură și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Într-o cratiță, combinați ros cu restul de 2 linguri de zahăr și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 1/4 cană din lichidul de decapare și aduceți la foc mic.
Adăugați suspensia de amidon de porumb și boabele de piper rămase și gătiți până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Feliați carnea, îndepărtând corzile.
Se transferă în farfurii și se acoperă cu ceapa.
Stropiți cu sosul și serviți.