Filet De Porc Ușor Prăjit

Filet De Porc Ușor Prăjit
Filetul de porc ușor prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 353 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, oregano, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smochinele proaspete, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu smochine de ciocolată / smochine proaspete în companie bună ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Ușoară De Friptură De Porc, Filet De Porc Prăjit, și Filet De Porc Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sarea măsurată, oregano, piperul măsurat și cimbru într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pune deoparte.Tăiați filetul oricărei piele argintie și uscați-l cu prosoape de hârtie. Folosind mâinile, frecați filetul peste tot cu 1 lingură de ulei, presărați-l cu tot amestecul de condimente și frecați până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
3
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare din fontă sau într-o tigaie cu fund greu, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform peste tot, aproximativ 8 până la 12 minute în total.Opriți căldura. Împrăștiați smochinele și perele într-un strat uniform în jurul cărnii de porc și condimentați fructele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FructeFructe
PerePere
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
5
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți până când carnea de porc este rumenită profund și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 de la 150 de la 12 la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Scoateți tigaia din cuptor, transferați carnea de porc pe o tăietură curată și lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați smochinele și perele într-un castron de servire. Pentru a servi, tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch, trecând smochinele și perele pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 109 dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista