Filet De Porc Umplut Cu Quinoa
Filetul de porc umplut cu Quinoa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 341 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, nuci de pin, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet De Porc Cu Pilaf De Quinoa Cu Bijuterii, Filet de porc umplut 2 pentru 1, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, merele, stafidele, nucile de pin si ciupercile pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul alb și se gătește încă un minut până când lichidul s-a evaporat.
Combinați amestecul de mere și quinoa până se amestecă uniform; pus deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Tăiați filetul de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Așezați între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Bateți ferm muschiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch.
Condimentați filetul pe ambele părți cu scorțișoară, garam masala, sare și piper negru. Puneți umplutura de quinoa pe filet, apoi înfășurați-o și fixați-o cu sfoară de bucătărie sau scobitori.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.