Filet de porc prăjit umplut cu merișor uscat la soare umplut cu legume rădăcinoase prăjite

Filet de porc prăjit umplut cu merișor uscat la soare umplut cu legume rădăcinoase prăjite
Filetul de porc prăjit umplut cu umplutură de afine uscată la soare cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 996 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,74 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare sunt Medalioane de muschiulet de porc prăjit cu sos de afine uscat, Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, și Carne de porc prăjită cu legume rădăcinoase prăjite.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutura de afine/carne de porc: aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați afinele, scoateți-le de pe foc și lăsați să se odihnească 1 oră, scurgeți, rezervând lichidul de înmuiere și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați nucile de pin, scorțișoara, cuișoarele, zahărul brun, pudra de cascabel și câteva linguri de lichid de înmuiere. Pulse până se toacă grosier, se scoate într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați filetul pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Întindeți un strat subțire de umplutură în centru, pliați fiecare parte peste umplutură și legați ușor cu sfoară de măcelar și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Sotati muschiul pe toate partile pana se rumeneste.
9
Se introduce la cuptor și se prăjește până se fierbe aproape, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute. Se taie în bucăți de 1 inch.
1
Așezați bulionul de pui într-o cratiță medie și reduceți la 3 căni la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați suc de mere, piure de chipotle și boabe de piper negru și gătiți până se reduce la 2 căni. Rotiți în unt și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pentru legumele rădăcinoase prăjite: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați legumele și usturoiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați uleiul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă cimbrul și se condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 20 de minute, îndepărtați folia și continuați să coaceți timp de 20 de minute sau până când tocmai ați fiert, amestecând ocazional legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți din cuptor și pliați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi1Oreos dublu umplutboabe de piper negruboabe de piper negru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr12 lingurițe de pudră de usturoiunt receunt rece2morcovi, decojiți și tăiați în bucăți de 2 incimorcovi, decojiți și tăiați în bucăți de 2 inci1Ceapa galbena medie, tocata(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1Oreos dublu umplutpiure de chipotlepiure de chipotle591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină3crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1capusturoi, rupt în cuișoare și curățatusturoi, rupt în cuișoare și curățat2Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată12 lingurițe de pudră de usturoicascabel pulberecascabel pulbere43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2păstârnac, decojit și tăiat în bucăți de 2 incipăstârnac, decojit și tăiat în bucăți de 2 inci23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmnuci de pin, prăjitenuci de pin, prăjite6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.muschiulet de porc, butterfliedmuschiulet de porc, butterflied2ceapă roșie, decojită și tăiată în bucăți de 2 inciceapă roșie, decojită și tăiată în bucăți de 2 inci4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4ceapă eșalotă întregiceapă eșalotă întregi3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscate la soareafine uscate la soare2cartofi dulci, curățați și tăiați în bucăți de 2 incicartofi dulci, curățați și tăiați în bucăți de 2 inci2napi, decojiți și tăiați în bucăți de 2 incinapi, decojiți și tăiați în bucăți de 2 inci23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alma De Los Andes Reserva Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista