Filet De Porc Porcini

Filet De Porc Porcini
Filetul de porc Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 655 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de porc, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc umplut cu ciuperci Porcini, Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, și Carne De Porc, Porcini, Pancetta.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă mare de măsurare, amestecați uleiul de măsline, herbes de Provence și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Așezați filetul într-o tigaie mare, dreptunghiulară.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă amestecul de ulei de măsline peste carne și se întoarce la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CarneCarne
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înmuiați ciupercile în apă fierbinte clocotită timp de 10 minute pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea din marinată și aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
7
Așezați carnea în tigaie fierbinte și rumeniți uniform. Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Gatiti muschiul in cuptorul preincalzit aproximativ 15-20 de minute, sau pana cand temperatura interna a carnii este de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp, combinați apa în care au fost înmuiate ciupercile, coniacul, sucul de lămâie și șalotele într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul aproape dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ConiacConiac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se toarnă crema. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Se toacă ciupercile și se amestecă în sos. Continuați să gătiți până când sosul se îngroașă. Se amestecă untul și mierea. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UntUnt
CremăCremă
MiereMiere
SosSos
12
Se servește peste filet feliat.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista