Filetul de porc Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 655 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de porc, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc umplut cu ciuperci Porcini, Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, și Carne De Porc, Porcini, Pancetta.
Instrucțiuni
1
Într-o ceașcă mare de măsurare, amestecați uleiul de măsline, herbes de Provence și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Așezați filetul într-o tigaie mare, dreptunghiulară.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se toarnă amestecul de ulei de măsline peste carne și se întoarce la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înmuiați ciupercile în apă fierbinte clocotită timp de 10 minute pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți carnea din marinată și aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
7
Așezați carnea în tigaie fierbinte și rumeniți uniform. Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Gatiti muschiul in cuptorul preincalzit aproximativ 15-20 de minute, sau pana cand temperatura interna a carnii este de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Între timp, combinați apa în care au fost înmuiate ciupercile, coniacul, sucul de lămâie și șalotele într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul aproape dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Coniac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se toarnă crema. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Se toacă ciupercile și se amestecă în sos. Continuați să gătiți până când sosul se îngroașă. Se amestecă untul și mierea. Condimentează după gust cu sare și piper.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.