Filet de porc piperat cu prune de brânză albastră

Filetul de porc piperat cu prune de brânză albastră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 207 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită prune, filete de porc, ulei de măsline și sare kosher. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră, Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră, și Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Combinați amestecul de condimente cu sare și piper într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu 1 linguriță de ulei.
Presărați uniform amestecul de condimente peste carnea de porc; înfășurați cu folie de plastic. Refrigerați 2 ore.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 16 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, rotind o dată.
Lăsați să stea 10 minute; feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/4 inch.
Așezați jumătățile de prune într-un vas puțin adânc.
Stropiți cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați prunele tăiate în jos pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 3 minute sau până la aur.
Se servește cu brânză și carne de porc.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.