Filet De Porc La Grătar Cu Salsa Picantă De Cireșe Proaspete

Filet De Porc La Grătar Cu Salsa Picantă De Cireșe Proaspete
Rețeta filet de porc la grătar cu Salsan picant de cireșe proaspete este gata în aproximativ 2 ore și 26 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Dacă aveți la îndemână sos sriracha, șalotă, jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe, și Filet De Porc La Grătar Cu Salsa De Fructe Proaspete.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 26 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista