Filet De Porc Indonezian
Filetul de porc Indonezian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 174 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, căței de usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Satay De Porc Indonezian, Satay De Porc Indonezian, și Friptură De Porc În Stil Indonezian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați jumătate din marinată. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Scurgeți și aruncați marinada. Grătați carnea de porc, acoperită, la foc fierbinte timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de kilograme și sucurile se limpezesc, ungându-se ocazional cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Pascual Toso Malbec Reserve. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rezervația Pascual Toso Malbec
Acest vin complex, dar bine echilibrat, prezintă un stil elegant, cu note de prune coapte și fructe de zmeură. Taninuri blânde și ușor prăjite, condimente și ciocolată pe palat și un finisaj concentrat lung și persistent. Potrivire ideală pentru carne roșie, miel, paste și brânzeturi fermentate.