Filet De Porc Indonezian

Filet De Porc Indonezian
Filetul de porc Indonezian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 174 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, căței de usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Satay De Porc Indonezian, Satay De Porc Indonezian, și Friptură De Porc În Stil Indonezian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați jumătate din marinată. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinada. Grătați carnea de porc, acoperită, la foc fierbinte timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de kilograme și sucurile se limpezesc, ungându-se ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Pascual Toso Malbec Reserve. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rezervația Pascual Toso Malbec
Rezervația Pascual Toso Malbec
Acest vin complex, dar bine echilibrat, prezintă un stil elegant, cu note de prune coapte și fructe de zmeură. Taninuri blânde și ușor prăjite, condimente și ciocolată pe palat și un finisaj concentrat lung și persistent. Potrivire ideală pentru carne roșie, miel, paste și brânzeturi fermentate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista