Filet de porc glazurat cu miere cu sos de pepene galben-ananas

Filet de porc glazurat cu miere cu sos de pepene galben-ananas
Filetul de porc glazurat cu miere cu sos de pepene galben-ananas este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 48G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de filete de porc, coriandru măcinat, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc glazurat cu ananas, Filet De Porc Glazurat Cu Slaw De Ananas, și Filet De Porc Glazurat Cu Rom Cu Salsa De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sucul, mierea, uleiul de măsline, sosul de soia și pudra chinezească cu cinci condimente într-un vas mare, puțin adânc. Se usucă filetele și se întoarce pentru a se acoperi în marinată. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider 30 de minute sau peste noapte. În timp ce carnea de porc se marinează, faceți sosul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
FructeFructe
MiereMiere
SucSuc
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se amestecă ananasul (sau alte fructe tăiate cubulețe), pepenele galben, ardeiul jalapeo și oțetul și se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
AnanasAnanas
OțetOțet
Pepene GalbenPepene Galben
SareSare
3
Înveliți ușor grilele curate de grătar cu spray de ulei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați filetele peste grile și închideți capacul. Gatiti 5 minute, acoperite, apoi intoarceti muschii pe laturile lor. Gatiti inca 5 minute, intoarcand din nou la fiecare 5 minute pana cand toate cele 4 laturi ale muschilor sunt arse (pentru un total de 20 de minute).
6
Transferați filetele pe o tăietură și acoperiți-le ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați filetele transversal în bucăți groase de 1/2 inch. Aranjați pe farfurii și acoperiți cu sos de fructe. Filetele pot fi servite calde sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SosSos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista