Filet De Porc Cu Muștar De Miere
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu muștar de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 140 de calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de bun de 42%. Încercați Filet De Porc Cu Muștar De Miere, Filet De Porc Cu Muștar De Miere, și Filet de porc cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie; așezați filetul de porc în tigaie. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; periați peste filetul de porc.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Tăiați diagonal în felii.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Menage un Trois Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.