Filet de porc cu lămâie și fenicul

Filet de porc cu lămâie și fenicul
Filetul de porc cu lămâie și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 237 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați File de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, File de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Cu Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de ulei de lămâie, pastă de usturoi, coajă, semințe de fenicul și piper într-un bol mic. Frecați amestecul peste filetele de porc și lăsați să stea la temperatura camerei, acoperite, timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de lămâie într-o tigaie mare la foc mediu. Se rumenesc filetele de porc, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați într-o tigaie și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când un termometru de citire instantanee introdus citește 150 de grade F, aproximativ 15 până la 20 de minute, pentru mediu sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Scoateți carnea de porc pe un platou și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Variație: dacă doriți să serviți fenicul proaspăt alături de carnea de porc, după ce rumeniți carnea de porc, adăugați feniculul în aceeași tigaie. Gatiti feniculul, amestecand frecvent, la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați un cățel de usturoi tocat, o linguriță de zahăr și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați 3/4 cană de apă rece, aduceți la fierbere și fierbeți până când lichidul este evaporat și feniculul este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați uleiul și coaja într-un borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni, agitând ocazional.
10
Turnați uleiul printr-o strecurătoare și aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Se transferă într-un borcan și se păstrează, bine acoperit, la în frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista