Filet de porc cu lămâie și fenicul

Filetul de porc cu lămâie și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 237 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați File de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, File de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Cu Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de ulei de lămâie, pastă de usturoi, coajă, semințe de fenicul și piper într-un bol mic. Frecați amestecul peste filetele de porc și lăsați să stea la temperatura camerei, acoperite, timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de lămâie într-o tigaie mare la foc mediu. Se rumenesc filetele de porc, aproximativ 5 minute în total.
Transferați într-o tigaie și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când un termometru de citire instantanee introdus citește 150 de grade F, aproximativ 15 până la 20 de minute, pentru mediu sau la coacerea dorită.
Scoateți carnea de porc pe un platou și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii subțiri.
Variație: dacă doriți să serviți fenicul proaspăt alături de carnea de porc, după ce rumeniți carnea de porc, adăugați feniculul în aceeași tigaie. Gatiti feniculul, amestecand frecvent, la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Adăugați un cățel de usturoi tocat, o linguriță de zahăr și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați 3/4 cană de apă rece, aduceți la fierbere și fierbeți până când lichidul este evaporat și feniculul este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Așezați uleiul și coaja într-un borcan de sticlă.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni, agitând ocazional.
Turnați uleiul printr-o strecurătoare și aruncați coaja.
Se transferă într-un borcan și se păstrează, bine acoperit, la în frigider.