Filet de porc cu crustă de rozmarin

Filet de porc cu crustă de rozmarin
Filetul de porc cu crustă de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, rozmarin, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Filet de porc cu crustă de rozmarin și piper, Filet de porc cu crustă de rozmarin cu măr, fenicul și șalotă, și Muschiulet De Porc Cu Crusta De Migdale.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alta Vista Vive Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alta Vista Vive Malbec
Alta Vista Vive Malbec
Acest Malbec are arome intense de fructe roșii, în special prune, cu note de vanilie și o urmă subtilă de cafea. Este tânăr, exploziv și luminos în gură. Aromele de fructe și lemn pot fi percepute datorită taninurilor sale dulci și rotunde.
DificultateMediu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista