Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Crustă De Hrean, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați o bandă de 1 inch în jurul centrului fiecărui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Așezați cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați untul și următoarele 3 ingrediente, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Așezați cartofii pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se amestecă împreună pesmet și următoarele 5 ingrediente. Umeziți filetele cu apă; apăsați amestecul de firimituri peste filete și puneți-l pe raft cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cartofi
Apă
7
Coaceți la 425 timp de încă 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filete înregistrează 16
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.