Filet de porc cu ardei roșu și galben

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu ardei roșii și galbeni. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ardei gras, hamsie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Hots lungi și ardei gras galben, Filet de porc prăjit la tigaie și ardei, și Filet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute. Reduceți căldura la mediu; întoarceți carnea de porc.
Adăugați 1 linguriță de rozmarin, hamsii, usturoi și ardei grași; gatiti 7 minute sau pana cand ardeii sunt fragezi si carnea de porc este gata.
Stropiți cu oțet. Se acoperă cu 1/2 linguriță de rozmarin rămasă.