Filet De Porc Churrasco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Churrasco cu filet de porc. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 313 calorii, 48G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, căței de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Churrasco cu Pebre (filet de vită la grătar cu sos de coriandru Chilian), Churrasco, și Churrasco La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și boiaua într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu 5 minute pentru a infuza ulei, amestecand ocazional. Se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă amestecul de ulei în blender.
Adăugați usturoi, frunze de cimbru, rozmarin, sare și piper; amestecați marinada până când ierburile sunt tocate mărunt.
Tăiați fiecare filet de porc pe lungime în 4 benzi.
Așezați fiecare bandă între foi de hârtie cerată și lira la 1/3-inch grosime. Aranjați fâșiile de porc într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se toarnă marinada și se întoarce pentru a acoperi uniform carnea de porc. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Îndepărtați cea mai mare parte a marinadei din fâșii de porc. Carnea de porc la grătar până când este gătită, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Aranjați 2 fâșii de porc pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingură de ananas salsa deasupra carne de porc.
* Disponibil de la Tienda.com (888-472-1022; tienda.com).