File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza

File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza
Filet lent prăjită de carne de vită și busuioc parmezan maioneza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 935 calorii, 50g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de mușchi de vită, frunze de busuioc, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Prăjiți sandvișuri de vită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită, și Maioneză de busuioc și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Folosiți un termometru pentru cuptor pentru a vă asigura că temperatura cuptorului este exactă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați filetul pe o tavă de foi și uscați-l (peste tot) cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți filetul peste tot cu uleiul, rezervând aproximativ o jumătate de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Presărați-l peste tot cu sare și piper (va părea mult, dar credeți-mă, face diferența).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Așezați ramurile de tarhon în jurul cărnii de vită, legându-le în 4 sau 5 locuri cu sfoară de bucătărie pentru a le menține pe loc, apoi periați tarhonul cu uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Prăjiți filetul de carne de vită pentru 11/4la 11/2ore, până când temperatura înregistrează 125 de grade în centru pentru rare și 135 de grade pentru mediu-rare. Acoperiți filetul cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.Feliați gros și serviți cald sau la temperatura camerei cu maioneză de parmezan de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, parmezanul, muștarul, busuiocul, usturoiul, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Procesați timp de 20 de secunde, până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Combinați uleiul vegetal și uleiul de măsline într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet amestecul de ulei prin tubul de alimentare pentru a face o emulsie groasă. Gust pentru condimente-maioneza este un sos, deci ar trebui să fie foarte condimentată. A se păstra la frigider până este gata de utilizare; se va păstra până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista