File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza

File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza
Filet lent prăjită de carne de vită și busuioc parmezan maioneza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 935 calorii, 50g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de mușchi de vită, frunze de busuioc, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Prăjiți sandvișuri de vită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită, și Maioneză de busuioc și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Folosiți un termometru pentru cuptor pentru a vă asigura că temperatura cuptorului este exactă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Așezați filetul pe o tavă de foi și uscați-l (peste tot) cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Ungeți filetul peste tot cu uleiul, rezervând aproximativ o jumătate de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Presărați-l peste tot cu sare și piper (va părea mult, dar credeți-mă, face diferența).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Așezați ramurile de tarhon în jurul cărnii de vită, legându-le în 4 sau 5 locuri cu sfoară de bucătărie pentru a le menține pe loc, apoi periați tarhonul cu uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Prăjiți filetul de carne de vită pentru 11/4la 11/2ore, până când temperatura înregistrează 125 de grade în centru pentru rare și 135 de grade pentru mediu-rare. Acoperiți filetul cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.Feliați gros și serviți cald sau la temperatura camerei cu maioneză de parmezan de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, parmezanul, muștarul, busuiocul, usturoiul, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Procesați timp de 20 de secunde, până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați uleiul vegetal și uleiul de măsline într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet amestecul de ulei prin tubul de alimentare pentru a face o emulsie groasă. Gust pentru condimente-maioneza este un sos, deci ar trebui să fie foarte condimentată. A se păstra la frigider până este gata de utilizare; se va păstra până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista