File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza

File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza
Filet lent prăjită de carne de vită și busuioc parmezan maioneza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 935 calorii, 50g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de mușchi de vită, frunze de busuioc, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Prăjiți sandvișuri de vită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită, și Maioneză de busuioc și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Folosiți un termometru pentru cuptor pentru a vă asigura că temperatura cuptorului este exactă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați filetul pe o tavă de foi și uscați-l (peste tot) cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Ungeți filetul peste tot cu uleiul, rezervând aproximativ o jumătate de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Presărați-l peste tot cu sare și piper (va părea mult, dar credeți-mă, face diferența).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Așezați ramurile de tarhon în jurul cărnii de vită, legându-le în 4 sau 5 locuri cu sfoară de bucătărie pentru a le menține pe loc, apoi periați tarhonul cu uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Prăjiți filetul de carne de vită pentru 11/4la 11/2ore, până când temperatura înregistrează 125 de grade în centru pentru rare și 135 de grade pentru mediu-rare. Acoperiți filetul cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.Feliați gros și serviți cald sau la temperatura camerei cu maioneză de parmezan de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, parmezanul, muștarul, busuiocul, usturoiul, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Procesați timp de 20 de secunde, până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați uleiul vegetal și uleiul de măsline într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet amestecul de ulei prin tubul de alimentare pentru a face o emulsie groasă. Gust pentru condimente-maioneza este un sos, deci ar trebui să fie foarte condimentată. A se păstra la frigider până este gata de utilizare; se va păstra până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista