File mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola

File mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola
Nevoie de un fel principal fără gluten și primar? Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 9,9 USD pe porție. O porție conține 1978 calorii, 68G de proteine, și 186g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 355 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de slănină, smântână grea, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Rețete similare includ File mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, Filet Mignon cu sos Gorgonzola, și Filet Mignon cu ceapă caramelizată și Gorgonzola - 7 puncte.

Instrucțiuni

1
Se toarnă smântână grea într-o cratiță și se fierbe la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când crema s-a redus la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Gorgonzola și parmezanul, sarea, piperul și nucșoara, până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Condimentați filetul de vită cu piper de lămâie, praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
PiperPiper
SareSare
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Gatiti fripturile pana cand incep sa se intareasca si sunt roz-rosiatice si Suculente in Centru, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Scoateți fripturile de pe grătar și cort cu folie pentru a se odihni timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Serviți fiecare friptură cu sosul Gorgonzola și acoperiți cu slănină mărunțită și ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ceapa VerdeCeapa Verde
GorgonzolaGorgonzola
SosSos
FripturăFriptură
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista