File Mignon cu Demi-glace de piper Cabernet

File Mignon cu Demi-glace de piper Cabernet
Filet Mignon cu Cabernet Peppercorn Demi-glace este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1517 calorii, 118g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $20.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baza de carne de vită, amidon de porumb, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați File Mignon cu sos Cabernet, File mignon cu sos Cabernet, și File Mignon cu sos de boabe de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uleiul și preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Condimentează ambele părți ale filetelor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Așezați filetele pe grătar la un unghi de 45 de grade pentru a stabili semne frumoase de grătar. Odată ce filetul atinge o temperatură internă de 125 până la 130 de grade pentru mediu-rare, scoateți friptura de pe grătar și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Placă fiecare file cu Demi-glace de piper Cabernet și mâncărurile tale preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
5
Într-o cratiță la foc mediu, sotează ciupercile, șalotele și boabele de piper în ulei. Când șalotele sunt fragede, degresați cu vin roșu și reduceți cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Împingeți împreună reducerea și demi-glace până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Bateți crema și baza de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Combinați câteva lingurițe de amidon de porumb (sau mai multe după cum este necesar) cu puțină apă rece pentru a face o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Adăugați nămol în sos pentru a se îngroșa; gatiti timp de 1 minut si apoi scoateti de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista