File Mignon cu Demi-glace de piper Cabernet
Filet Mignon cu Cabernet Peppercorn Demi-glace este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1517 calorii, 118g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $20.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baza de carne de vită, amidon de porumb, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați File Mignon cu sos Cabernet, File mignon cu sos Cabernet, și File Mignon cu sos de boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uleiul și preîncălziți grătarul.
Condimentează ambele părți ale filetelor cu sare și piper.
Așezați filetele pe grătar la un unghi de 45 de grade pentru a stabili semne frumoase de grătar. Odată ce filetul atinge o temperatură internă de 125 până la 130 de grade pentru mediu-rare, scoateți friptura de pe grătar și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Placă fiecare file cu Demi-glace de piper Cabernet și mâncărurile tale preferate.
Într-o cratiță la foc mediu, sotează ciupercile, șalotele și boabele de piper în ulei. Când șalotele sunt fragede, degresați cu vin roșu și reduceți cu două treimi.
Împingeți împreună reducerea și demi-glace până la neted.
Bateți crema și baza de vită.
Combinați câteva lingurițe de amidon de porumb (sau mai multe după cum este necesar) cu puțină apă rece pentru a face o suspensie.
Adăugați nămol în sos pentru a se îngroșa; gatiti timp de 1 minut si apoi scoateti de pe foc.